Πολιτική Επιστροφών:

Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε στην επιστροφή κάποιου είδους που έχετε αγοράσει από εμάς , θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία :

✓Αρχικά , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εντός 10 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής να μας δηλώσετε την πρόθεση επιστροφής και αν επιθυμείτε αντικατάσταση σε κάποιο είδος , ή επιστροφή των χρημάτων σας .

✓ Παρακαλούμε να συσκευάσετε τα είδη προς επιστροφή ,  όπως τα παραλάβατε , με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα (όπου αυτό είναι εφικτό) . Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη μη γίνει δεκτή η επιστροφή .

✓ Σε περίπτωση επιστροφής λόγω δικού μας λάθους ( λάθος είδος διαφορετικό από αυτό που είχατε επιλέξει , ελαττωματικό ή χαλασμένο εμπόρευμα ) , το κόστος επιστροφής & αντικατάστασης είναι αποκλειστικά δική μας υποχρέωσης και δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα . Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την ταχύτερη διαδικασία αντικατάστασης !
Αν δεν επιθυμείτε αντικατάσταση , η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε , αμέσως μετά την παραλαβή από εμάς των ειδών προς επιστροφή .

✓ Σε περίπτωση επιστροφής λόγω δικού σας λάθους (πχ λάθος μέγεθος , χρώμα , ποσότητα , τύπος κλπ ) , η επιστροφή γίνεται δεκτή , όμως τα έξοδα επιστροφής και αποστολής νέων ειδών (αν υπάρξει αντικατάσταση ) επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς .
Σε ότι έχει να κάνει με τα προς επιστροφή είδη , μπορείτε να μας τα επιστρέψετε είτε με οποιαδήποτε courier της επιλογής σας , είτε με τη δική μας μεταφορική εταιρεία με επιβάρυνση 5,90 € / αποστολή .
–  Έπειτα από την παραλαβή τους από εμάς και τη διαπίστωση της άριστης κατάστασης της συσκευασίας και των περιεχομένων , θα σας επιστρέψουμε την αξία των ειδών που επιστρέψατε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε , συνυπολογίζοντας κ όποια επιβάρυνση προκύπτει σε ενδεχόμενη διατραπεζική συναλλαγή .
– Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση , θα επιβαρυνθείτε εκ νέου με τα έξοδα αποστολής των ειδών προσ αντικατάσταση .

✓ Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων:
Σε κάθε περίπτωση που θα χρειαστεί να σας επιστρέψουμε χρήματα , αυτή γίνεται είτε με κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε , είτε με αντιλογισμό στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή σας (όποτε αυτό είναι εφικτό) .
– Έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία , επιβαρύνουν όποια πλευρά ευθύνεται για την επιστροφή .