Το διαδικτυακό κατάστημα Allmedical.gr δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

α). ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ : Πληρώνετε αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παραλαβή από τις ταχυμεταφορές (courier).

 

β). ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ : Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@allmedical.gr ή στο (+30) 210 60 90 420 . Για συναλλαγή μέσω e-banking κάντε PrintScreen την επιβεβαίωση της συναλλαγής με την μεταφορά του αντίστοιχου ποσού στον λογαριασμό μας και στείλτε στο info@allmedical.gr. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραγγελία

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

✓ Τράπεζα Εθνική : 69200183841

IBAN: GR47 0110 6920 0000 6920 0183 841

✓ Τράπεζα Πειραιώς  : 6561141457202

IBAN: GR080 1715 61000 6561 1414 57202

Δικαιούχος και στις δύο, ALL MEDICAL PAPASTAMOPOULOS IKE

γ). ΜΕ PayPal

Υπηρεσία ασφαλών διαδικτυακών συναλλαγών. Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της. Μάθετε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραγγελία

 

δ). ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ/ PREPAID CARD

Η εταιρία μας συνεργάζετε με την Viva Wallet. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την προπληρωμένη σας κάρτα Visa ή Mastercard, American Express ώστε να πληρώσετε.

 

 ε). ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Tο κατάστημα μας συνεργάζεται με την viva payments και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή.Η εταιρεία All Medical – ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ συνεργάζεται με την εταιρία πληρωμών Viva Payments και σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Έτσι κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή στην υπηρεσία πληρωμών της Viva. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η Viva payments και το κατάστημα μας δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.