ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών, με courier ή μεταφορική εταιρεία αναλόγως το μέγεθος κ τον όγκο, έπειτα από την επιβεβαίωση εξόφλησης τους (όταν αυτό απαιτείται).

Έξοδα Αποστολής 

  • Δωρεάν έξοδα αποστολής Πανελλαδικά, για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 60,00€ ! 
  • 5,90 ανά παραγγελία, για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 60,00€

Χρέωση Αντικαταβολής

Σε περίπτωση πληρωμής κατά την παράδοση (με αντικαταβολή), επιβαρύνεστε επιπλέον με τη χρέωση αντικαταβολής 3,00€ ανά παραγγελία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Πληρώνετε αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παραλαβή από τις ταχυμεταφορές (courier). Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας της αντικαταβολής 3,00€ ανά παραγγελία.

  • ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να μας γράψετε απαραίτητα τον αριθμό παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο sales@allmedical.gr ή απαντώντας στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας είναι οι εξής:

✓ Εθνική Τράπεζα: 69200183841
IBAN: GR47 0110 6920 0000 6920 0183 841

✓ Τράπεζα Πειραιώς: 6561141457202
IBAN: GR080 1715 61000 6561 1414 57202

Δικαιούχος: ALL MEDICAL PAPASTAMOPOULOS IKE

  • ΜΕ ΚΑΡΤΑ (Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη κλπ.)

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή προσφέροντας σας τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Έτσι κατά τη διαδικασία πληρωμής μέσω κάρτας, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς. Η εταιρεία μας δεσμεύεται απόλυτα για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.
Η πληρωμή γίνεται κατά την παραγγελία

  • ΜΕ PayPal

Υπηρεσία ασφαλών διαδικτυακών συναλλαγών. Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της. Μάθετε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr.
Η πληρωμή γίνεται κατά την παραγγελία